Dag 3 Race of The Classics 2023

Het is woensdag ochtend en we zitten allemaal om 8:30 aan het ontbijt, de ene wat frisser dan de ander. Na een krap uurtje varen we alweer uit om koers te zetten naar de start van alweer de tweede wedstrijd van de ROTC. Ditmaal een mijlenrace, binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk mijlen maken, maar wel proberen zo dichtbij mogelijk bij een boei te eindigen. Ook hier zijn we bijna de hele dag mee bezig geweest en we hebben in totaal 36,35 zeemijlen afgelegd. Dit bezorgde ons wederom een eerste plek, dus vanuit de eerste twee gevaren wedstrijden kwamen wij als winnaar eruit. Woensdagavond stond er wel iets op de planning. Wederom lagen we in de haven van Scheveningen. Maar wij konden deze avond vanaf 20:00 bij een beachclub naar binnen voor een heus gala. Het ROTC gala, iedereen van alle boten kwam in rokkostuum, smoking of galajurk. Het was een erg feestelijke avond en er zijn superleuke foto’s gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *