Word vriend!

Op 15 April 2024 gaat de 35ste editie van Race of the Classics van start. Wij als team kijken erg uit naar deze lustrumeditie! Race of the Classics is een zeilwedstrijd waarbij studenten op historische zeilschepen over de Noordzee varen. De meeste teams zijn aangesloten bij een universiteit of hogeschool. Wij, Team Zeilers, zijn dit niet. We zijn een enthousiaste groep studenten vanuit heel Nederland met een voorliefde voor zeilen. Voor de deelname zijn wij hard bezig om geld in te zamelen om zo onder andere bij te dragen aan het onderhoud van de historische vloot.
We zouden het fantastisch vinden als u vriend van Team Zeilers zou willen worden om hieraan bij te dragen. Voor een (door u bepaald) bedrag kan je dit jaar met een foto, een zinnetje, of een naam op 1 van onze vlaggen staan die wij dragen tijdens het varen.

Voor €10 tot €25,- komt je naam op de vlag
Voor €25,- tot €75,- kan je een zinnetje op de vlag zetten
Voor meer dan €75,- kan je een foto op de vlag zetten

De desbetreffende naam, zin of foto kan je mailen naar pr@teamzeilers.nl en dan zorgen wij dat het een mooi plekje op de vlag krijgt.

Ben jij degene die ons helpt? Onze dank is erg groot! Verder kunt u ook contact opnemen met pr@teamzeilers.nl voor contact over sponsoring.

Met vriendelijke groet,

Team Zeilers 2024

Doneren kan via onderstaande link:

https://gofund.me/07fcc8fb