Dag 4 Race of The Classics 2023

Donderdag mochten wij dan heus uitslapen tot 12:00. Omdat er een afspraak was met de KNRM mochten wij niet uitvaren wegens te harde wind. Dit betekende dat iedereen na het gala lekker kon uitslapen en genieten van de vrije ochtend. Overdag was er een vrij programma en hebben wij bij een strandtent gezeten en hebben we daar wat gedronken. ’S avonds leek het eerst dat wij een programma hadden waarbij we met teams langs de schepen zou gaan. Dit zou betekenen dat het Themafeest niet door zou gaan, echter konden wij dat niet laten gebeuren als team. Wij zijn als een soort callcenter aan het werk gegaan en hebben kunnen regelen dat er last moment toch nog een themafeest kwam. Dit pakte erg geslaagd uit, elk team kwam als een andere feestdag verkleed en je keek je ogen uit. Hoewel niet iedereen vroeg in zijn bed lag, mochten we de volgende ochtend weer vroeg op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *