VIP-dag

Op maandag 15 april is de VIP-dag van de Race of the Classics. Op deze dag kunnen mensen een rondje meevaren op de Swaensborgh. Het is tevens de startdag van de race, waarbij u de showstart kunt beleven vanaf de mooiste boot van de vloot. De kaarten kosten 65 euro p.p. voor niet-studenten en 50 euro voor studenten (Alleen geldig bij het laten zien van je collegekaart op de VIP dag). Hierbij is een lunch gepaard met een drankje op de boot inbegrepen.

Om 10 uur zal de dag van start gaan bij de Veerhaven in Rotterdam met een openingspraatje. Vanaf daar zullen wij met alle VIP’s aan boord gaan en gooien we de trossen los om 10:30 (te laat aan boord is pech). Rond 11:00 zal het startschot van de Race of the Classics gegeven worden en zal de showstart van start gaan. Uiteindelijk zullen de VIP’s doormiddel van touringcars tussen 15:00/16:00 uur weer afgezet worden bij de Veerhaven.

Door de capaciteit aan mensen die op de Swaensborgh mee mag, hebben we dit jaar weinig tickets te vergeven en is het per persoon niet mogelijk om meer dan 2 kaarten per teamlid te kopen. De eerste 30 zullen een mail krijgen met verdere informatie over de dag en over de betaling. De rest zal op een wachtlijst komen te staan.

Het is een hele gave ervaring en een leuk inkijkje in wat wij een week lang zullen gaan doen!

De kaartverkoop zal starten op 07/03/2024 om 20:00 (CET). Er zijn maar 30 tickets dus wees er snel bij!

STUDENT VIP TICKETS – UITVERKOCHT
VIP NORMAL TICKETS – BESCHIKBAAR

$0.00