Dag 2 Race of The Classics 2023

Vandaag zijn we rond een uur of 11:30 uitgevaren om dan nu echt te beginnen aan de eerste wedstrijd van de Race of the Classics (ROTC). De start van deze wedstrijd was om 13:00 voor de kust van Scheveningen en ging op tijd. Het doel was om zo snel mogelijk een parcours af te leggen. Door onze geweldige schipper gingen we vliegend van start. Dit is een van de redenen die er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat we deze wedstrijd dan ook hebben gewonnen met een tijd van 5 uur 32 minuten en 39 seconden. Rond 20:00 kwamen wij weer aan in de haven van Scheveningen, want helaas liet de windrichting niet toe dat wij naar een andere haven zouden kunnen zeilen zonder op de terug te moeten varen op de motor. Dinsdagavond hebben we na het eten gezellig nog even geborreld en is iedereen op tijd zijn bed in gedoken. Woensdagochtend moesten we namelijk vroeg op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *