Dag 6 Race of The Classics 2023

Zaterdagochtend zaten we weer erg op tijd aan het ontbijt, rond 08:30 en zijn we ongeveer anderhalf uur later uitgevaren om de laatste wedstrijd van de ROTC van 2023 te gaan varen. Echter was er zo weinig wind dat na 2 en een half uur dobberen de wedstrijdleiding heeft gekozen om de wedstrijd te laten stoppen. Dit zorgde ervoor dat er weinig gebeurde overdag. ’S avonds daarentegen was de prijsuitreiking gevolgd door een feest in Beverwijk. Op een industrieterrein in de haven van Beverwijk lag dan daar de vloot afgemeerd. Om 20:00 startte de prijsuitreiking. De organisatie werkte langzamerhand naar de eerste plek toe en onze zenuwen werden met de seconde meer. Toen was het moment daar, alleen nog de eerste en tweede plek. Na een stilte die voor ons uren leek werd de eerste plek bekend gemaakt. En wat waren we ongelofelijk blij dat wij de eerste plek te pakken hadden! Onze avond kon niet meer stuk en het feest is tot in de late uren doorgegaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *